Agency Services calculator
O nama

Agencija Vidović počela je sa radom tijekom 2009. godine. Sjedište se nalazi na adresi Blajburških Žrtava b.b. u Mostaru. Primarna djelatnost je: financijsko računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Vlasnik Agencije Vidović je Dejan Vidović, diplomirani ekonomist, certificirani računovođa i ovlašteni revizor.
Obrazovanje: diplomira na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru godine 2004., stječe zvanje certificiranog računovođe godine 2007., stječe zvanje ovlašteni revizor godine 2010. Već dugi niz godina stječe praktično iskustvo kroz rad u više renomiranih privatnih poduzeća u područjima vođenja računovodstva, poreznog savjetovanja, revizije i managementa.

Agencija Vidović pruža Vam kompletnu uslugu računovodstva, financija te računovodstvenog i poreznog savjetovanja, uz dosljednu primjenu međunarodnih računovodstvenih standarda, međunarodnih standarda financijskog izvještavanja i usvojenih računovodstvenih politika.

Naš cilj je jamčiti Vam potpunu sigurnost, tajnost podataka i prilagoditi se Vašim potrebama te postati dio Vašeg poduzeća.

  • Težimo jednostavnosti i usmjereni smo cilju
  • Donosimo čvrste i brze odluke.
  • Otvoreno komuniciramo i pravodobno dajemo povratne informacije.

Naša poslovna filozofija i akcije usmjereni su na naše uposlenike koji se kontinuirano educiraju, postižu rezultate koristeći svoj cjelokupni potencijal u ozračju trajnog napretka, a odnose sa uposlenima, klijentima i komitentima, temelje na timskom radu, povjerenju, poštenju, razumijevanju i međusobnom poštovanju.

Jamčimo Vam potpunu sigurnost, tajnost podataka i prilagodbu vašim potrebama!

Naša poslovna filozofija i akcije usmjereni su na naše uposlenike koji se kontinuirano educiraju, postižu rezultate koristeći svoj cjelokupni potencijal u ozračju trajnog napretka!